Infraszauna

Ha a hagyományos finn szaunában fuldokoltál a forró gőztől és a párától, az infraszaunát Neked találták ki!

1. Méregtelítés
Infravörös sugarakat bocsát ki, amely áthatol a bőrünkön, a testünkben lévő víz és zsír elnyeli és köztük kialakul a rezonancia. Így az infrasugarak nem a levegőt hevítik fel - mint a finn szauna kályhája -, hanem a testedet, ezért kellemes hőfokon is ugyanolyan intenzív lesz az izzadás. Finn szaunázás közben izzadtságunk 99%-át a víz teszi ki. Az infraszauna esetében a verejtékezés során rengeteg mérgező anyagot, káros vegyszert és felesleges sót veszítesz, ezért mondják a méregtelenítés leghatékonyabb eszközének.
2. Alakformálás
Figyelemre méltó az infraszauna fogyasztó hatása is. 30 perc infraszaunázás körülbelül ugyanannyi futásnak felel meg, tehát úgy égethetsz el akár 700 kalóriát, hogy egy lépést sem teszel. Segítségével javul a keringésünk, gyorsul az anyagcserénk, fokozódik a zsírégetés! Megfiatalodik és mélyen megtisztul a bőrünk, és rendszeres használata megszűnteti a narancsbőrt. 3. Egészségmegőrzés
Sportolóknak kíváló módszer bemelegítésre, vagy sportolás után izmaik lazítására, az izomláz csökkentésére, vagy sérülések, műtétek utáni rehabilitációra.

Bártan használhatod a stressz levezetésére, közérzeted javítására, reumetikus bántalmakra, vagy immunrendszered erősítésére is. Feltétlenül próbáld ki!