Kozmetika

Bőrápolás férfiaknak

Ma már egyre több férfi rendszeresen igénybe vesz kozmetikai segítségét, hogy biztosítsa a jó megjelenést. Az ápolt férfi arcbőr azonban részben más gondosságot igényel, mint a női, hiszen a férfi arcbőrnek mások a tulajdonságai.  A férfiaknak olyan kezelésekre van szükségük, melyek intenzíven hatnak, helyreállítják az arc mimikáját, ránctalanítanak, kellemes tapintásúvá teszik a bőrt. Számukra is fontos a faggyúmirigy-működés szabályozása, az arc olajos csillogásának megszűntetése, továbbá a bőr hidratálása.

A fent ismertetett hagyományos kozmetikai kezelésekhez képest speciális hatóanyagokkal, olykor pedig eltérő eljárásmód révén igazodunk a férfi arcbőr eltérő igényéhez.

Gyémántfejes mikrodermabrázió (bőrcsiszolás)

Bőrcsiszolás – a mikrodermabrázió a bőrfiatalítás, ezen belül a peeling egyik legmodernebb formája. A mikrodermabráziós kezelés megismétlésével elérhető a sejtek állandó megújulása, melynek eredményeképp csökkennek a ráncok, eltűnnek a stírák és a hegek, öregedési foltok, a bőrpórusok mérete csökken, a bőrszín egészségesebb lesz. A mikrodermabrázió a test számos területén elvégezhető. Arc, nyak, dekoltázs és hátkezelések a leggyakoribbak. A kezeléssorozatban javasolt kezelések száma egyénenként eltérő. Általában már az első alkalom után érezhető a változás, és 4-6 kezelés látványos eredményt hoz. Teljesen fájdalommentes eljárás.

Fiatal korban zsíros bőrűeknél, vagy egyes bőrbetegségek miatt, később az öregedési folyamat előrehaladtával pedig szinte mindig megvastagszik a bőr felső rétege. Ez az elszarusodott felszín gátolja a kozmetikumok jótékony összetevőinek bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, lassítja a regenerálódást. A dermabrázió után normál vastagságú bőrfelszín keletkezik, amely szinte magába szívja a hatóanyagokat, látványosan gyógyul, megfiatalodik, friss és üde arcszínt eredményez.

A mikodermabrázió kezelés menete:

1. Tisztítás
Körömvirág, kamilla, zsálya, és hársfavirág kivonatokban gazdag arctejjel megtisztítjuk az arcbőrt. Ezután átmossuk az arc pórusait a mélytisztító hatású Brossage oldattal.

2. Bőrcsiszolás – mikrodermabrázió
Az eljárás során a felső, elöregedett hámréteget egy csiszolófej segítségével finoman eltávolítjuk, ezáltal a bőr alsóbb rétegeiben felerősödik a fiatal, hibátlan bőrsejtek képződése.

Ezek a bőrsejtek felfele vándorolva, felszínre jutva fokozatosan pótolják a korábban károsodott szöveteket, így egy új hámréteg képződik a bőrfelületen.

3. Fertőtlenítés
Fertőtlenítőszeres vattával áttöröljük a bőrt.

4. Ultrahang
A gépi kezeléssel a bőr mélyére juttatunk egy antibakteriális, nyugtató, regeneráló, tápláló koncentrátumot.

6. Befejezés
Hidratáló, könnyű és friss érzetet adó krémmel átkrémezzük a bőrt.

Nem javasolt dermabráziós kezeléssorozatot végezni nyáron, mert az UV sugarak hatására a bőr pigmentálódhat. Ellenjavallott továbbá a bőr gyulladásos állapotai esetén, lázzal járó betegségek idején, cukorbetegeknél.

A 45 perces kezelés ára: 4900 Ft

Mélyhidratáló kezelés

A kezelés során olyan kozmetikumokat használunk, melyek kiváló bőrpuhító, tápláló, hidratáló tulajdonságokkal bírnak. A kezelés fontos eleme az arc- és dekoltázsmasszázs, melyet hatóanyagos ampullával gazdagított masszázskrémmel, vagy masszázs gyertyával (meleg olajjal) végzünk. A növényi esszenciális olajokat tartalmazó masszázsolajok különlegessége, hogy a meleg tulajdonságnak köszönhetően az aktív hatóanyagok könnyebben felszívódnak a masszázs során. Használatukkal, a látványos hatás kiegészítéseként, a vendégek kifejezetten kényeztető élményben részesülnek.

A mélyhidratáló kezelés menete:

1. Tisztítás
Körömvirág, kamilla, zsálya, és hársfavirág kivonatokban gazdag arctejjel megtisztítjuk az arcbőrt. Ezután átmossuk az arc pórusait a mélytisztító hatású Brossage oldattal.

2. Mechanikai Peeling vagy hidrodermabrázió
Sárgabarackmag őrleményes mechanikai peelinggel megszabadítjuk a bőrt a felhalmozódott szarupikkelyektől, vagy hidrodermabrázió során vízporlasztás segítségével rétegenként szedjük le az elhalt hámsejteket, majd tonizáljuk a bőrt.

3. Hatóanyag ultrahangozása
A bőr állapotának megfelelő hatóanyagot juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. 

4. Hatóanyagos / melegolajos masszázs
A masszázs során a bőr kellemesen illatossá, rugalmassá, bársonyossá válik.

5. Maszk felvitele
A kiválasztott hatóanyagos masszázskrémtől vagy melegolajtól  függően hidratáló, feszesítő vagy revitalizáló hatású maszkot helyezünk fel.

6. Befejezés
Növényi őssejtekkel gazdagított krémmel átkrémezzük a bőrt.

A kezelés ára: 6900,- Ft  (75 perc)

Luxusmaszk kezelések

A mélyhidratáló kezelés kiegészítéseként ajánljuk. Lehetőség van a kezelésbe építeni extra koncentrációban, világmolekulákat tartalmazó luxus hatóanyagokat. A teljes szépségtapasz arcmaszkok, az egész arc, illetve az áll és állkapocs rész teljes lefedéséhez lettek kialakítva. Amint felhelyezzük az arcra, a test hőmérsékletének melegétől az aktív hatóanyagok felszabadulnak, amik a maszkban telítetten vannak jelen, és biztosítják az esztétikai hatást.

A kezelés ára: a 6200,- Ft-os mélyhidratáló kezelés + a kiválasztott luxusmaszk ára, melyek a következők lehetnek:

GYÉMÁNT                           Lifting (gyémántpor, ginseng, gingko) Ára: 4500 Ft
ARANY                                 Feszesítő (aranypor, hialuronsav, elasztin)  Ára: 4500 Ft
CSIPKE                                 Ránctalanító (ginzeng) Ára: 4500 Ft
HIALURONSAVAS            Hidratáló (hialuronsav, vitaminok) Ára: 2200 Ft
GINZENG SZEMMASZK Fiatalító (ginzeng) Ára: 1900 Ft

 

A luxusmaszk kezelések menete:

1. Tisztítás
Körömvirág, kamilla, zsálya, és hársfavirág kivonatokban gazdag arctejjel megtisztítjuk az arcbőrt. Ezután átmossuk az arc pórusait a mélytisztító hatású Brossage oldattal.

2. Mechanikai Peeling (radírozás) vagy hidrodermabrázió
Sárgabarackmag őrleményes mechanikai peelinggel megszabadítjuk a bőrt a felhalmozódott szarupikkelyektől, vagy hidrodermabrázió során vízporlasztás segítségével rétegenként szedjük le az elhalt hámsejteket, majd tonizáljuk a bőrt.

3. Fertőtlenítés
Fertőtlenítőszeres vattával áttöröljük a bőrt.

4. Hatóanyagos ampulla, ecsetmasszázs
A kezelésnek megfelelő ampulla hatóanyagát juttatjuk be a bőrbe gyengéd ecsetmasszírozással.

5. Luxusmaszk felvitele
A teljes szépségtapasz arcmaszkok, az egész arc, illetve az áll és állkapocs rész teljes lefedéséhez lettek kialakítva. Amint felhelyezzük az arcra, a test hőmérsékletének melegétől az aktív hatóanyagok felszabadulnak, amik a maszkban telítetten vannak jelen, és biztosítják az esztétikai hatást.

6. Ultrahang
A gépi kezeléssel a bőr mélyére juttatjuk a hatóanyagokat.

7. Masszázs
A kezelés lezárásához aromás masszázst alkalmazunk, mely során a bőr kellemesen illatossá, rugalmassá, bársonyossá válik.

8. Befejezés
Növényi őssejtekkel gazdagított krémmel átkrémezzük a bőrt.

Mezopen - Mikrotűs mezoterápia, arcfiatalítás

A jelenlegi leghatékonyabb bőrfiatalító kezelés
A bőrben található kollagén adja bőrünk rugalmasságát, ami azonban az idő múlásával egyre kevesebb vizet képes megkötni, és minősége is romlik. Ennek következtében alakulnak ki a ráncok és megnyúlik a bőr. A kollagén indukciós terápiával jelentősen késleltethetjük ezt a folyamatot.
A MEZOPEN a botox-kezelés természetes alternatívája.
A mezopen készülék beindítja a bőrben a természetes kollagén termelést. A sejt megújító hatást pedig a steril, koncentrált mezoterápiás hatóanyagok alkalmazása fokozza.

Hogyan hat?
A mezopen kezelés közben apró mikrotűk szabad szemmel nem látható és nem érezhető szúrásokkal stimulálják a bőr felszínét, ezzel beindítják a bőr saját öngyógyító mechanizmusát. Új, hidratált kollagén és elasztin sejtek kezdenek el termelődni, és a kollagén szint több százszorosára emelkedik a bőrben.
A kollagénszint nagymértékű emelkedése eredményezi, hogy a bőr kezelésről-kezelésre
jelentősen feszesebbé válik, és a ráncok mélysége jól láthatóan csökken.
A maximális hatékonyság eléréséhez egy 6 alkalmas kúra javasolt. A kezelés által kiváltott kollagénszint emelkedés természetes folyamat, ezért a végleges eredmény kb. 2-3 múlva lesz észlelhető.

A kezelés menete:
Az első kezelést minden esetben személyes konzultáció előzi meg. Felmérjük a bőr állapotát és annak igényei szerint javaslatot teszünk a mezoterápiás ampulla vagy szérum megválasztására. Ezután megbeszéljük a kezelés menetét, beleértve a várható eredményeket, és a kezelést követő utóápolási tanácsokat. Felmérjük annak lehetőségét is, van-e olyan betegség, amely a kezelés elvégzését kizárná.

A kezelés lépései:
-    Első lépésben felületi érzéstelenítést alkalmazunk, ennek köszönhetően az arc felszíne érzéketlenné válik, és a kezelés teljesen fájdalommentes még az olyan vékonyabb, érzékenyebb területeteken is, mint a szemek vagy a száj környéke. Az arc érzéketlensége a kezelést követően még kb. egy óráig fennmarad, ami kissé szokatlan érzés, majd fokozatosan megszűnik.
-    A dermapenes kezelés nagyjából 20-30 percig tart.
-    Végül egy nyugtató, hűsítő pakolást alkalmazunk a bőr megnyugtatása céljából.

A teljes kezelés körülbelül 60 percet vesz igénybe. A kezelés után minimális kipirosodás, hámlás lehetséges, de a regenerálódás gyors, 1-2 napon belül már semmi nyoma.

Vannak mellékhatásai?
A kollagénszint emelésének kiváltása egy teljesen természetes biológiai folyamat, ezért a kezelésnek nincs mellékhatása, és nem okoz allergiás reakciót sem.

Szempilla hosszabbítás, dúsítás

Azonnal és tartósan kifejező tekintetet kölcsönöz. A legújabb fejlesztésű, eddigi legkönnyebb, puha tapintású, gyönyörű ívű műszempillákat szálanként helyezzük fel, így tökéletes természetes hatást érünk el.

Új szett felhelyezése: 9500,- Ft
Töltés  a 2. héten: 4500,- Ft
Töltés a 3. héten: 5900,- Ft
Töltés a 4. héten: 7900,- Ft

Tisztító kezelések

Tisztító kezelések

A zsíros bőr velejárója az akné (pattanás), mely bármely életkorban előfordulhat, de általában a pubertáskorra jellemző (a tinédzserek 85%-át, a 35 és 44 év közöttiek 10%-át érinti).
Az akné a faggyúmirigy fokozott termelésével kezdődik, és a túlzott faggyú baktériumok elburjánzását okozza. Ez további gyulladásos folyamatokat idéz elő, serkenti az elszarusodást, gátolja a bőrlégzést, a keratin hidratációját és eltömíti a szőrtüszőket. Ennek eredményeként mitesszerek, göbök, gennyhólyagok, csomók és ciszták jelenhetnek meg a bőrön.
A tisztítással járó kezelés során a gyulladásos folyamatokat csökkentjük, a bőr pedig maradandó sérülés nélkül megújul. A PUR-SKIN termékcsalád, amivel dolgozunk, egyensúlyba hozza és szabályozza a túlzott faggyúmirigy termelést, visszaállítja a bőr higiénikus állapotát, és egyúttal megőrzi a természetes védőrendszert. A PUR-SKIN termékekben megtalálható Bioecolia R, prebiotikum aktív hatóanyag, természetes úton segít visszaállítani a szaru mikroflóráját, hogy biztosítsa a bőr védelmét.

A tisztító kezelés menete:

1. Tisztítás
Körömvirág, kamilla, zsálya, és hársfavirág kivonatokban gazdag arctejjel megtisztítjuk az arcbőrt. Ezután átmossuk az arc pórusait a mélytisztító hatású Brossage oldattal.

2. Mechanikai Peeling vagy hidrodermabrázió
Sárgabarackmag őrleményes mechanikai peelinggel megszabadítjuk a bőrt a felhalmozódott szarupikkelyektől, vagy hidrodermabrázió során vízporlasztás segítségével rétegenként szedjük le az elhalt hámsejteket, majd tonizáljuk a bőrt.

3. Aromás arc-és dekoltázsmasszázs (a 120 perces kezelés része)
A bőr felpuhításának kiváló módja a megfelelő hatóanyagokkal kiegészített arc- és dekoltázsmasszázs. Nemcsak felpuhul a bőr, de segítségével fokozódik az anyagcsere, nő a hámréteg víztartalma, ezáltal a bőr rugalmassá, üdévé válik, ellazít és elűzi a stresszt.

4. Felpuhítás
A tisztító kezelések elengedhetetlen része a bőr felpuhítása, amihez vaposon-os gőzölést alkalmazunk.

5. Tisztítás
A kezelés legkellemetlenebb része, amikor steril tű és kendő segítségével eltávolítjuk a mitesszereket, ezáltal megakadályozzuk az akné képződést.

6. Fertőtlenítés
Fertőtlenítőszeres vattával áttöröljük a bőrt

7. Ultrahang
A gépi kezeléssel a bőr mélyére juttatunk egy antibakteriális, nyugtató, regeneráló, tápláló koncentrátumot.

8. Maszk felvitele
A tisztító, frissítő maszk magába szívja a faggyút, tisztítja a pórusokat, csillapítja a gyulladást és a kipirosodást.

9. Befejezés
Hidratáló, könnyű és friss érzetet adó krémmel átkrémezzük a bőrt. A Pur-skin krém hosszú távú alkalmazása segít normalizálni a bőr funkcióit, egyensúlyba hozza a bőr természetes védőrendszerét, szabályozza a faggyúmirigy-termelést és tisztán tartja a bőrt.

A kezelés ára masszázs nélkül: 6900 Ft   (kb. 90perc)
Arc - és dekoltázsmasszázzsal: 7900 Ft  (kb. 120perc)