Kollégáink

SZABÓ - TAKÁCS TÍMEA, kozmetikus, mezoterapeuta, szempilla stylist, cégvezető

Szakmai pályámat a „hely szelleme” ihlette meg. A Gazdasági Főiskolai tanulmányaimhoz kapcsolódó szakmai gyakorlatot ugyanis a Griff Szálloda wellness részlegén teljesítettem, és itt találtam rá a hivatásra, ami igazán lázba hoz: a wellness szolgáltatásra. Elsőre masszázs-technikákat tanultam, és ráéreztem, hogy hozzám az arcmasszázs finom mozdulatai állnak közel. Kozmetikusnak tanultam, majd megalapítottam a Harmónia Wellness központon belül a kozmetikai részleget, amely ma a klasszikus arc-, és bőrápolás mellett, a legújabb bőrmegújító technológiákat nyújtja vendégeimnek.

Beleszerettem ebbe a szakmába –annyi meg annyi mozzanat van, ahogyan megszépíthető a bőr vagy egy arc, hogy nem lehet megunni. Különösképpen a bőr újjáépítéséhez, fiatalításához kapcsolódó természetes módszereket keresem és építem be folyamatosan a munkámba, ahogy azok napvilágot látnak és bizonyítanak a kozmetikai iparban. Az alaposan megválasztott és kivitelezett kezelés mellett törekszem abban is segítséget nyújtani vendégeimnek, hogy rávezessem őket a számukra helyes arcápolásra, ha kell, a rossz beidegződések lecserélésére.

Az arcszépítés mellett a Harmónia Wellness stúdiót vezetem. Célom, hogy a stúdiónk családias légkörben, színvonalas szolgáltatás-kínálattal, és barátságos csapattal várja a vendégeket. A visszajelzések szerint, ezt sikerül is megvalósítani.


SZABÓ ZSUZSANNA, gyógymaszőr, kinesio tape terapeuta, stúdióvezető

Masszírozni jó, segíteni még jobb – körülbelül ezzel a természetes hozzáállással viszonyultam egykori kollégáim hátfájós panaszaihoz az ékszerüzletben, ahol magam is eladóként dolgoztam még öt évvel ezelőtt, és jó munkatársi segítő szándékkal megnyomkodtam olyakor a kollégák hátát. Biztatásukra kezdtem el a masszőrképzést a budapesti Masszázs Akadémián, Gyógymasszőr szakon. Néhány évvel később már a Honvéd kórház rehabilitációs osztályán találtam magam, ahol nem több mint tizenöt perc alatt kellett enyhíteni a futószalagon érkező beutalt betegek mozgásszervi panaszain. Mit volt mit tenni, megtanultam a mesteri fogásokat és technikákat, amivel a lehető leghatékonyabban tudunk segíteni még a makacs problémákon is.

2015. márciusban csatlakoztam a Harmónia Wellness masszőr csapatához. Nagyon tetszik a légkör, és élvezem, hogy a kezelésekre itt gyakorlatilag annyi idő van, amennyit csak a vendég rászán. Hétről-hétre újra találkozom a vendégekkel, akik beszámolnak közérzetükről, panaszaik aktuális állapotáról, így van mód ahhoz alakítani a soron következő masszázs kezelést – és nem tizenöt, hanem akár kilencven percben! Hihetetlenül jó érzés számomra, hogy felépíthetem, és láthatom a munkám eredményét – amihez, persze a vendégek is hozzáteszik a maguk részét mozgás formájában.

A harmonikus életvitelhez nekem azt kellett megtanulnom, hogy a munka pörgésébe – amit mellesleg nagyon szeretek – iktassak be szüneteket, és abban megengedjem magamnak a lazítást. Azért bevallom, ha adódik egy-egy lyukas órám, szívesen konzultálok, tanulok a kollégáktól vagy tájékozódom, megjelent-e valami újdonság a szakma egén – például, a kinezio tape technika – amit azóta el is sajátítottam.


SZABÓ FRUZSINA, gyógymasszőr, kinesio tape terapeuta

Nagyon korán – talán még ösztönösen – meghoztam a döntést, hogy a felnőttek tanácsai helyett saját vágyamra hallgatok, és az egészség fenntartásáért fogok dolgozni, így gyógymasszőrnek tanultam. A tanulmányok ideje alatt már tudtam, hogy jól választottam. Később pedig, a gyakorlati évek meghozták számomra annak örömét, hogy hatásosan tudok segíteni a fájdalmas izomproblémákon. 2016 óta vagyok tagja a Harmónia Wellness masszőr csapatának.

Masszőrként az intenzív átdolgozást képviselem, ugyanakkor nagy figyelmet fordítok a vendégek fizikai adottságára és állapotára, így elsődleges szempontnak tekintem, hogy javulását érjek el – legyen az sportolástól vagy egyéb tartásproblémáktól terhelt izomzat vagy feszültség okozta izomgócok oldása. Ezen a téren újabb és újabb fogásokat, technikákat sajátítok el nap mint nap. Az odaillő masszázstechnika megválasztása mellett meghallgatom a vendégek „mindennapi” problémáit is, és olykor, egy-egy jól bevált életmód-tippel is segítek nekik abban, hogy könnyebben vegyék a napi akadályokat. Sokaknál így a gyógymasszázs átalakul, és idővel egy teljes felfrissülést adó relaxációs irányt vesz.

Alapelvem, hogy az egészség a legdrágább kincsünk, kár lenne feláldozni a rohanó élet oltárán.


KECSKÉS JUDIT, frissítő svédmasszőr, cellulit és office (irodai) masszázsok

Szeretettel köszöntöm minden kedves leendő vendégemet! Kecskés Judit vagyok, frissítő svédmasszőr, metamorf masszőr.

Már gyermekkorom óta lenyűgöz az emberi test felépítése és működése, valamint egészen fiatalon a természetes gyógymódok elkötelezett hívévé váltam. Hosszas tévelygés után rátaláltam a masszázsra és mióta az életem részévé vált, hivatásomnak érzem, mert számomra ez a tevékenység nem munka. Sokkal inkább szenvedély, ami segít a kiteljesedésemben, hogy az álmaimat valóra válthassam és hogy minőségi időtöltés legyen minden munkaóra!

Folyamatosan képzem magam, hogy minél többet és jobbat adhassak azoknak, akik tudják milyen fontos a masszázs. Rendkívüli mértékben javítja az életminőséget, a közérzetet, jótékony hatásait a lelkünk is megérzi, így a rendszerrel a hétköznapjainkba épített masszázs segít leküzdeni a stresszt és a fáradékonyságot!

Számomra egyének léteznek - ezért választanak engem azok, akik kipróbálták már a masszázsom. Nem futószalag szerűen végzem a munkám, hanem érzéssel, odaadással, maximális hangsúlyt fektetve a vendégeim igényeire. Ha igazi feltöltő masszázsra vágysz, várlak szeretettel!


PETŐ LAURA, kozmetikus, sminkes

Pető Laura vagyok, már több éve dolgozom kozmetikusként és sminkesként!

Számomra ez nem csak munka, hanem egyben a hobbym is. Szeretek emberekkel foglalkozni és fontos számomra, hogy minőségi és precíz szolgáltatást nyújtsak!